Skip to content

Een écht familiebedrijf. Dupuis 1971.

Wij voorzien de Europese zakelijke agrisector als echte liefhebbers van kwalitatieve, mechanische tractoren die origineel & compleet zijn en daarnaast niet teveel draaiuren hebben. Daarnaast bedienen we een bescheiden exportmarkt.

Passie voor historische kwaliteit

Dat doen we vanaf locatie de oude steenfabriek, waar tevens onze houtwerf gevestigd is. We hebben passie voor historische kwaliteitsproducten. Oprichter en eigenaar Frank Pouwer startte eerder de houthandel die nu marktleider is in historisch hout met een verhaal. Een perfecte match met klassieke tractoren dus. Interesse in een tractor? Of eindeloos mijmeren over de kwaliteit van vroeger? Bel hem eens op +31653532826.

Eigen, goed ingerichte werkplaats

Een voordeel is dat we al beschikken over onze eigen, goed ingerichte werkplaats waar monteur Laurens Lambert de gebruikte tractoren van nieuw elan voorziet en gebruiksklaar maakt. De 30-jarige Laurens is al 25 jaar een vriend van de familie en is eigenlijk gewoon een beetje familie geworden. Hij vindt het leuk om technische vragen te beantwoorden en is bereikbaar op +31615323024.

Eigen transport

Andere vragen? Frank’s nichtje Rosanne Verloop handelt alle administratie en kantoorzaken af. Praktische zaken zoals transport? Rosanne regelt het! We beschikken over een vrachtwagen met semidieplader en een echte Pouwer bakwagen! Rosanne spreken doe je door +31488455025 in te toetsen!

Druk op de vrachtwagen om de kijken hoe dat in zijn werk gaat!